Hilpeä video: Aino-Kaisa Saarinen käväisi jo ”valmentamassa” – ”Siinä leivotaan seuraavaa maailmanmestaria”

© Kuva: Getty Images
Leijonat kohtaa EHT:ssä Ruotsin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Uransa tähän kauteen ainakin huipputasolla päättävä Aino-Kaisa Saarinen ottaa monien muiden huippuhiihtäjien tavoin pääsiäisenä hiukan rennommin, mutta jo ensi viikonloppuna kilpaillaan jälleen kevään viimeisissä SM-kilpailuissa Taivalkoskella.

Saarinen näytti Instagramiin lataamansa hauskan videon perusteella tekevän viimeistelyään kohti SM-kisoja ”valmentaen” omaa, toukokuussa 2 vuotta täyttävää Amanda-tytärtään. Kuva on kerännyt jo yli 2 000 tykkäystä ja lukuisia kannustavia kommentteja.

– Hiihtovalmennus on tärkeää jo pienestä pitäen, uskon että sikäli on jo vahvalla pohjalla, eräs totesi.

– Siinä leivotaan seuraavaa maailmanmestaria, toinen puolestaan ennusti.

Leijonat kohtaa EHT:ssä Ruotsin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!