UFC:n pitkäaikainen kommentaattori ja juontaja Joe Rogan otti tuoreessa podcast-jaksossaan vahvasti kantaa promootion palkkarakenteeseen. Kamppailukonkari haluaisi luopua UFC:n voittopalkkioista, joiden kautta ottelijoita kohdellaan hänen mielestään todella epäreilusti.

UFC-ottelijat saavat ottelusopimuksessa sovitun palkkion pelkästään siitä, että saapuvat otteluun. Yleensä voitto UFC:ssä tarkoittaa, että ottelijan palkkio tuplaantuu.

Rogan näkee järjestelmässä kuitenkin aukkoja. Hänen mielestään voittopalkkioissa ei oteta huomioon sitä, että huono tuomarityöskentely tai pisteytysvirhe voi maksaa ottelijalle voiton ja suuren palkkapäivän.

– En pidä voittobonuksesta ollenkaan. En usko, että kukaan taistelee kovempaa sen vuoksi. Minun mielestäni tämä on vakava ongelma. Mielestäni näiden kavereiden pitäisi saada sen verran rahaa, kuin sopimuksessa lukee. Jos saat PPV-pisteitä, se on eri juttu. En kuitenkaan pidä siitä ideasta, että voittosi tai häviösi tilipussisi on kiinni tuomareista, joiden olemme usein todenneet olevan huonoja työssään, Rogan tylytti podcastissaan.