Melko hulppeaa arkea! Näin NFL-tähti Tom Brady tienaa ja kuluttaa miljoonaomaisuuttaan

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

NFL:n New England Patriotsin tähtipelinrakentaja Tom Brady on Yhdysvaltain parhaiten palkatuita urheilijoita. Mies tienaa vuodessa kymmeniä miljoonia dollareita, joiden voimin hän elelee varsin loistokasta elämää perheensä kanssa.

Viisi Super Bowl -mestaruutta voittanut Brady oli viidenneksi parhaiten palkattu pelaaja viime kaudella. Konkaripelaaja tienasi kaudesta jopa 28,8 miljoonaa dollaria. Suuri osa hurjasta palkkiosta tuli 28 miljoonan allekirjoitusbonuksesta.

40-vuotias pelinrakentaja solmi vasta kahden vuoden mittaisen ja 41 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Patriotsin kanssa.

Vaikka Bradylla alkaakin olla jo poikkeuksellisen paljon ikää NFL-pelaajaksi, on mies kokenut olevansa edelleen huippuiskussa. Tulokset eivät myöskään väitä toisin, sillä jenkkitähti ylsi joukkueensa Super Bowliin tänäkin vuonna.

Tulevalla kaudella mies saa kuitenkin hillityn miljoonan dollarin arvoisen vuosipalkan. Brady hyväksyi tarkoituksella harvinaisen pienen palkkion tehdäkseen Patriotsin palkkakattoon tilaa uusille pelaajahankinnoille.

Brady on NFL:n historian kolmanneksi eniten tienannut pelaaja. Patriots-tähti on haalinut uransa mittan 197,2 miljoonan dollaria pelkissä vuosipalkoissa ja allekirjoitusbonuksissa.

Hulppeiden pelipalkkioidensa lisäksi Brady tienaa vuosittain noin kahdeksan miljoonaa euroa sponsorisopimuksistaan. Hänellä on rahakkaita yhteistyökuvioita muun muassa Under Armourin, Uggsin, Intelin ja Shieldsin kanssa.

NFL-stara on hankkinut vuosien mittaan niin mittavan omaisuuden, että sitä on varaa hieman käyttääkin. Brady on omistanut aiemmin supermallivaimonsa Gisele Bündchenin kanssa 20 miljoonan dollarin arvoisen kartanon Los Angelesissa.

Välissä Brady osti myös 11,7 miljoonan arvoisen kattohuoneiston New Yorkista. Tähtipelaaja myi talon kuitenkin myöhemmin pois. Nykyisin pariskunta asuu Brooklinen asuinalueella Bostonissa.

Brady kurvailee kotoaan Patriotsin kotistadionille Gillette Stadiumille vuoden 2018 mallin Aston Martin Vantagella. Autotallista löytyyy tuoreimpien tietojen mukaan myös ainakin avomallinen Aston Martin DB11.

Vaikka toisin voisi luulla, asuntojen ja autojen lisäksi Brady elää perheineen varsin tavallista ja vaatimatonta elämää. NFL-legenda ei omista kalliita huviveneitä tai yksityislentokoneita. Brady on kertonut usein viettävänsä vapaa-aikansa lähinnä kotona lastensa ja vaimonsa kanssa.


Lähde: Business Insider

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia