Tennistähti Caroline Wozniacki kärsi yllätystappion Miamissa pelattavan WTA-turnauksen perjantaina pelatulla toisella kierroksella, kun puertoricolainen Monica Puig voitti naisten välisen kamppailun lukemin 0-6, 6-4, 6-4.

Ottelun jälkeen puheenaiheeksi on noussut tanskalaisen Wozniackin lauantaina Twitter-tilillään julkaisema viesti, jossa hän lataa kovia väitteitä.

– Eilisiltana hävisin Miamin avoimissa tiukan ottelun hienolle vastustajalleni ja ystävälleni Monica Puigille. Olen tietoinen, että tennis on peli jossa voitetaan ja hävitään, tanskalaistähti aloitti viestinsä.

– Ottelun aikana jotkut yleisön joukosta kuitenkin uhkasivat perhettäni, toivoivat kuolemaa isälleni ja äidilleni, kutsuivat minua nimillä joita en voi tässä toistaa, sekä käskivät sulhaseni sisarenpojan ja -tytön (jotka ovat 10-vuotiaita) istumaan alas ja pitämään päänsä kiinni, Wozniacki jatkoi viestissä.

Hänen mukaansa tapahtuman henkilökunta ei tehnyt elettäkään järkyttävän käytöksen lopettamiseksi. Wozniackin mukaan hänellä ei ole mitään sitä vastaan, että fanit kannustavat suosikkejaan. Hänen mukaansa nyt kuitenkin ylitettiin kaikki hyvän maun rajat, eikä silloin kenelläkään ole hauskaa.

Tennistähti peräänkuuluttikin Miamin turnausjärjestäjiä ottamaan katsomokäyttäytymisen jatkossa vakavammin, ja pitämään hänen ottelussaan tapahtunutta järkyttävänä esimerkkinä, miten ei tulisi koskaan käydä.

Lopuksi hän toivotti vastustajalleen tapahtuneesta huolimatta kaikkea hyvää jatkoturnaukseen.