Viime aikoina lupauksia herättäviä otteita (uutinen) golfkentillä esittänyt lajilegenda Tiger Woods on joutunut jälleen kohun keskelle, vain muutamaa päivää ennen kauden ensimmäistä Major-turnausta, Mastersia.

TMZ-verkkosivuston mukaan Woodsilla on parhaillaan menossa oikeuskiista entisen tyttöystävänsä Kristin Smithin kanssa.

Amerikkalaistähti sai Smithin allekirjoittamaan salassapitosopimuksen heidän viime vuonna erotessaan, mutta ex-tyttöystävä haluaa nyt mitätöidä sen.

Pari seurusteli vuosina 2015-2017, mutta suhde päättyi TMZ:n tietojen mukaan Woodsin uskottomuuteen. Pelastaakseen itsensä jälleen uudelta PR-skandaalilta halusi golftähti maksaa Smithin vaikenemaan asiasta ja allekirjoittamaan sopimuksen sen salassapidosta.

Sivuston saamien tietojen mukaan kiista on alkanut viime aikoina mennä likaiseksi.

Smith väittää Woodsin uhanneen julkaista kiusallisia kuvia tästä, mikäli hän ei kunnioita solmittua sopimusta. Tämän seurauksena tilanne on eskaloitunut ja molempien osapuolien asianajajat pyrkivät parhaillaan sovittelemaan sitä oikeusteitse.

Woodsin golfura on sujunut melko nikotellen hänen erottuaan – myös uskottomuuden vuoksi – vaimostaan Elin Nordegrenista vuonna 2009. Miehen viimeisimmästä Major -voitosta on aikaa jo lähes kymmenen vuotta.