Lentopallon Mestaruusliigan ensi kaudesta on jo nyt rakentumassa todella mielenkiintoinen. Kaksi viime mestaruutta voittanut VaLePa saa pidettyä tällä kaudella tuplamestaruuden voittaneen ja Mestareiden liigan lohkovaiheessa pelanneen joukkueensa rungon hyvin kasassa, ja liigan uusi tulokas Savo Volley ilmoittautui tällä viikolla myös mukaan ensi kauden kärkitaisteluihin.

Kyse on tietenkin maajoukkuehakkuri Olli-Pekka Ojansivun pestauksesta. Mies palaa Suomeen ja liittyy uuteen seuraansa viiden vuoden sopimuksella.

Kyse on ensinnäkin aivan loistavasta pelimiehestä. Ojansivu tekee joukkueesta kuin joukkueesta kertaluokkaa paremman, ja pystyy kunnossa ollessaan ratkomaan pelejä pitkälti jo pelkällä henkilökohtaisella panoksellaan.

Hän tulee haastamaan jopa itsensä supertähti Mikko Eskon Mestaruusliigan parhaana pelaajana.

Toinen lähestymiskulma Ojansivun tuloon löytyy siitä, mihin hän menee. Savo Volley on Sampo Volleyn ja LEKA Volleyn fuusioseura, jolla on töitä todella paljon edessään, jotta se saa vallattua itselleen sen aseman, joka eritoten Sammolla oli paitsi Savossa myös koko Mestaruusliigassa.

Ojansivu on liigatulokkaan ensimmäinen julkistettu pelaaja. Näin laji-ihmisten huomio on taattu, ja Ojansivu fanien pitämänä pelaajana auttaa varmasti siinä, että uusi seura saa tätä kautta helpommin myös heidän hyväksyntänsä.

Eikä pidä unohtaa sitä, että joukkueen päävalmentajaksi julkistettiin maamme menestynein valmentaja ja Savosta kotoisin oleva sekä Sampoa että LEKAa urallaan valmentanut Jukka Tuovinen.

Savo Volley julkisti molemmat sopimukset erittäin hauskalla videolla, eikä tylsällä sähköpostiin tulleella tiedotteella. Seura sai tehtyä monella tapaa tiettäväksi sen, että ryminällä täältä tullaan.

Hyvä näin.

Savo Volley

@SavoVolley
Meillä on pelaaja ja valmentaja. Pian koko joukkue. #savovolley
youtu.be/tXi1DWZw-oI

Avaa video tästä.