Sisäpiirilähteet paljastivat ESPN:lle, että nyrkkeilyn raskassarjan entinen maailmanmestari Tyson Fury ilmoittaa tänään paluuottelunsa vastustajan ja ajankohdan.

Asiasta uutisoi Twitterissä ESPN:n nyrkkeilytoimittaja Dan Rafael, jonka mukaan Fury pitää torstaina Lontoossa promoottorinsa Frank Warrenin kanssa tiedotustilaisuuden paluustaan kehään.

Dan Rafael

@DanRafael1
Former unified heavyweight world champion Tyson Fury (25-0, 18 KOs), 29, of England, is set to announce his return to boxing at a news conference in London on Thursday, sources told ESPN. Promoter Frank Warren issued an “urgent media alert” on... espn.com/espn/now?nowId…

Entinen raskassarjan ruhtinas ei ole otellut sitten marraskuun 2015. Fury joutui dopingtutkinnan kohteeksi vuonna 2016, ja päätti luopua WBA-, IBO- ja WBO-liiton mestaruusvöistä.

Yhdistyneen kuningaskunnan antidopingtoimisto UKAD langetti lopulta Furylle ja hänen serkulleen Hughie Furylle kilpailukiellon, jonka kuitenkin katsottiin toteutuneen takautuvasti vuosia kestäneen oikeusprosessin vuoksi.

Fury on hakenut uutta nyrkkeilylisenssiä Britannian nyrkkeilylautakunnalta. Mies on puhunut pitkään ottavansa paluunsa tosissaan, ja on julistanut haastavansa vuorotellen kaikki raskassarjan kovimmat nimet.