Nyrkkeilymestari Anthony Joshua paljasti tarjouksensa salaisen pykälän – ”Olisin ikionnellinen”

© Kuva: Getty Images
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Anthony Joshua on valmis odotettuun kohtaamiseen Deontay Wilderin kanssa.

Brittiläinen Joshua on WBO-, IBF- ja WBA-liittojen raskaan sarjan mestari. Neljän suurimman ammattilaisnyrkkeilyjärjestön joukkoon kuuluvan WBC-liiton mestari on amerikkalainen Wilder.

Nyrkkeilyn ystävät ovat kovasti odottaneet Joshuan ja Wilderin välistä ottelua. Kyseinen ottelu yhdistäisi kaikkien merkittävimpien nyrkkeilyliittojen raskaan sarjan mestaruusvyöt.

Joshua on halukas kohtaamaan Wilderin ja paljasti mielenkiintoisia asioita Sky Sportsin haastattelussa. Joshua haluaa kohdata Wilderin kahdesti; ensimmäinen matsi olisi Iso-Britanniassa ja uusintamatsi Yhdysvalloissa.

– Jos Wilder esittäisi minulle tarjouksen, jollaista aion tarjota hänelle, niin tarttuisin siihen kaksin käsin. Tarjoan mahdollisuutta otella neljästä mestaruusvyöstä. Olisin ikionnellinen tuollaisesta tarjouksesta, joten saa nähdä miten hän vastaa, Joshua sanoi.

Joshuan mukaan hänen leirinsä on pian jättämässä tarjouksen Wilderille. Miesten ensimmäinen kamppailu saattaa toteutua kesällä (uutinen).

28-vuotias Joshua on voittanut ammattilaisena kaikki 21 otteluaan. 32-vuotiaan Wilderin saldo on 40 voittoa yhtä monesta ottelusta.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!