Nyrkkeilyn raskassarjan suurimpiin tähtiin muutama vuosi sitten kuulunut Tyson Fury kaavailee nyt tosissaan paluuta nyrkkeilyyn. Mies julkisti eilen nousevansa jälleen kehään kesäkuussa ja haluavansa haastaa raskassarjan kärkimiehen Anthony Joshuan.

Fury ilmoitti eilen Lontoossa pitämässään tiedotustilaisuudessa, että ottaa paluuottelunsa 9. kesäkuuta Manchesterissa. Miehen ensimmäistä vastustajaa ei vielä kuitenkaan ilmoitettu.

Jos brittiläis-irlantilaiselta ex-mestarilta kysytään, toivoisi hän vastustajan olevan raskassarjan hallitseva ruhtinas Joshua. Furyn onneksi brittimestari on itsekin valmis kohtaamaan entisen huippuottelijan milloin tahansa.

– Jos hän haluaa otella minua vastaan seuraavaksi, se käy minulle. Jos hän haluaa otella minua vastaan kymmenen ottelun päästä, hän voi tehdä senkin, Joshua latasi ESPN:n haastattelussa.

Fury ei ole otellut noin kahteen vuoteen ja kärsi välissä takautuvan kahden vuoden dopingtuomion käryttyään suorituskykyä lisäävästä nandrolonista. Mies taisteli välissä myös mielenterveysongelmien kanssa ja luopui vapaaehtoisesti WBA-, IBF- ja WBO-liittojen mestaruusvöistä vuonna 2015.

Nyt britti-iskijä on hakenut uutta lisenssiä ja harjoitellut jo pitemmän aikaa ammattimaisesti.

Lähde: ESPN