Paluutaan nyrkkeilyn raskassarjan huipulle kaavaileva Tyson Fury paljasti tuoreessa IFL TV:n haastattelussa, että Anthony Joshua on jakanut hänelle ohjeita ja vinkkejä paluutaan varten.

Kahden vuoden tauon dopingkohun vuoksi nyrkkeilystä ottanut Fury kertoi viestitelleensä WBO-, WBA-, IBF- ja IBO-liittojen maailmanmestarin kanssa nyrkkeilijän elämästä.

– Olen saanut AJ:ltä vinkkejä, hän viestittelee minulle FaceTimessa ja muualla. Hän on ohjeistanut minua lihasmassan lisäämisestä ja punttien nostamisesta, Fury kehui.

Vaikka Fury on ottanut mielellään huippukuntoisen brittitähden neuvot painonhallinnasta, ei rääväsuinen nyrkkisankari malttanut olla tölväisemästä kirjekaverinsa ja mahdollisen tulevan vastuksensa ottelutaitoja.

– Luonnollisesti hän tietää siitä, miten massaa lisätään ja pysytään kunnossa, mutta eihän hän tiedä oikeastaan mitään nyrkkeilystä, vai mitä? Hänhän myönsi sen itsekin vasta. Annoin hänelle muutamia vinkkejä siitä, miten lyöntejä väistetään olkapäiden liikkeellä. Tiedättehän, muutamia ”makean tieteen” perusteita, joita on aluksi hieman vaikea oppia.

Lähde: IFL TV