UFC:n kommentaattori ja juontaja Joe Rogan on ottanut kantaa Conor McGregorin eriskummalliseen käytökseen.

McGregor on viihtynyt viime aikoina otsikoissa, eikä liiemmin myönteisessä mielessä. Irlantilainen vapaaottelutähti pidätettiin 5. huhtikuuta tämän riehuttua UFC:n promotilaisuudessa New Yorkissa.

McGregorin riehuminen aiheutti sen, että Michael Chiesa sai useita haavoja kasvoihinsa. Hänen ja Anthony Pettisin välinen ottelu piti perua. Ray Borg puolestaan sai silmävamman McGregorin vuoksi, ja myös Borgin ja Brandon Morenon välinen ottelu peruttiin.

McGregorin riehuminen ei saa Roganilta ymmärrystä. UFC-kommentaattori neuvoo McGregoria sopimaan asiat oikeussalin ulkopuolella.

– Jos olisin McGregor, niin yrittäisin hoitaa kaiken kuntoon raastuvan ulkopuolella. Jos hän häviää ja hänet tuomitaan rikoksesta, niin silloin hän on kusessa. Hän ei luultavasti voi tulla edes maahan, asiantuntija sanoi omaan nimeään kantavassaan Joe Rogan Experiencessa.

Roganin mielestä McGregor on eriarvoisessa asemassa kuin muut UFC-ottelijat.

– Käännä tilanne toisinpäin; jos Ray Borg olisi riehunut ja Conor olisi ollut bussin sisällä. Borgin ura olisi ohi. Se on yksi typerimpiä asioita, että Conor saa erikoiskohtelua. Se ei ole hyväksi kenellekään, Rogan arvioi.