UFC:n kevytsarjan maailmanmestaruuden lauantaina voittanut Habib Nurmagomedov haastoi ensitöikseen promootion suurimpiin legendoihin kuuluvan Georges St-Pierren. Kanadalaiskonkari vastasi kuitenkin nopeasti median välityksellä, ettei ole juuri nyt kiinnostunut ottelusta.

Al Iaquintan yksimielisellä päätöksellä voittaneen ja samalla UFC-mestaruuden napanneen Nurmagomedovin odotettiin haastavan julkisesti pahimman vihamiehensä Conor McGregorin. Venäläinen yllätti kuitenkin toivomalla jättimittelöä UFC:n entisen keskisarjan ja välisarjan mestarin Georges St-Pierren kanssa.

Suuremmissa painoluokassa mestaruuksia voittanut ja mainetta niittänyt kanadalainen ei ole kuitenkaan otellut sitten viime syksyn. St-Pierre on kärsinyt vaikeasta suolistosairaudesta, joka on haitannut hänen harjoitteluaan ja luonut suuren kysymysmerkin miehen uran jatkolle.

UFC-tähti riisti viime marraskussa promootion keskisarjan maailmanmestaruuden Michael Bispingiltä jopa neljän vuoden ottelutauon jälkeen. St-Pierre joutui kuitenkin luovuttamaan MM-tittelinsä pois pian sen jälkeen terveysongelmiensa vuoksi.

St-Pierre ilmoittikin heti viikonloppuna, ettei ole tällä hetkellä kiinnostunut kohtaamaan Nurmagomedovia häkissä.

– Minusta tuntuu, että UFC:llä ja Habibilla on viimeistelemättömiä bisneksiä ennen kuin minä nousen häkkiin ja yritän haastaa kevytsarjan vyöstä, UFC-konkari kommentoi MMA Fightingille.

Lähde: MMA Fighting