UFC-tähdeltä karmiva paljastus uutuuskirjassa – joutui joukkoraiskauksen uhriksi

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelija Paige VanZant on julkaissut kirjan, jossa hän paljastaa joutuneensa seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi.

Vapaaotteluorganisaatio UFC:ssä ottelevan VanZantin kirja ”Rise: Surviving the Fight of My Life” julkaistiin tiistaina.

Amerikkalaisnainen kertoo julkaisussaan riipaisevia yksityiskohtia menneisyydestään. VanZant paljastaa tulleensa raiskatuksi ja kiusatuksi lukiossa. Eräissä juhlissa VanZant juotettiin humalaan ja useampi poika raiskasi puolustuskyvyttömän tytön.

– Olen hereillä ja tajuissani, mutta kehoni tuntuu kuolleelta. Tiedän mitä tapahtuu, mutten pysty estämään sitä. Minulla ei ole ääntä eikä muuta mahdollisuutta kuin nöyrtyä ja rukoilla, että se päättyy pian, kirjassa kerrotaan.

Tapahtuneen jälkeen koulukaverit aloittivat VanZantin kiusaamisen. Lukiolla liikkuneiden huhujen mukaan VanZant suostui yhteisymmärryksessä seksiin useiden poikien kanssa. Vielä tuossa vaiheessa VanZantin nimi oli Paige Sletten, ja tyttöä haukuttiin Paige Slutteniksi.

24-vuotias VanZant halusi kertoa julkisesti vaikeista asioista, jotta hän voisi rohkaista muita kiusaamisen uhreja.

– Suuri syy kirjani julkaisuun on se, että haluan olla kiusaamisen vastustamisen puolestapuhuja. Kiusaajat olivat minulle vaikein asia. Se upotti minut vieläkin syvemmälle. Kukaan ei ollut minun tukena, VanZant sanoi MMA Fightingille.