Nadal ja Zverev iskevät tasatahtia Rooman ATP-finaalissa

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien puolivälierästä!

Espanjalainen Rafael Nadal ja Saksan Alexander ”Sasha” Zverev iskevät palloa tasatahtiin Rooman ATP-finaalissa. Ottelu on tasatilanteessa 1-1 erävoittojen suhteen.

Ensimmäinen erä oli Nadalin ylivoimaa ensimmäisen syöttövuoron jälkeen ja turnauksen ykkössijoitettu päihitti saksalaisen luvuin 6-1. Toinen erä olikin sitten päinvastainen, sillä Nadalille alkoi tulemaan virheitä ja samalla Zverev nosti itse pelinsä tasoa. Toinen erä merkattiin samoin luvuin, mutta tällä kertaa kakkossijoitetun Zverevin nimiin.

Zverev on turnauksen hallitseva mestari. Mikäli Nadal vie Rooman turnauksen nimiinsä, niin nousee hän maailmanlistan ykköseksi ohi Roger Federerin huomenna ilmestyvällä listalla. Sveitsiläinen Federer ei pelaa lainkaan massaturnauksia.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien puolivälierästä!