Nyrkkeilyn raskassarjan tähtiottelija Tyson Fury paljasti tuoreessa Sky Sportsin haastattelussa, että kannusti Anthony Joshuaa voittoon brittitähden viimevuotisessa ottelussa Vladimir Klitshkoa vastaan.

Klitshko onnistui iskemään entisen olympiavoittajan kanveesiin kuudennessa erässä. Fury kertoi rukoilleensa ja kannustaneensa Joshuaa nousemaan ylös ja jatkamaan ottelua.

Vaikka rääväsuisista lausunnoistaan tunnettu Fury on ilkkunut usein Joshualle ”nyrkkeilytaitojen puutteesta”, oli mies Klitshko-ottelussa Joshuan kulmassa. Fury toivoi Joshuan voittavan, jotta hän pääsisi myöhemmin kohtaamaan moninkertaisen maailmanmestarin kehässä itsekin.

Fury hehkutti Sky Sportsille, että hänen ja Joshuan välinen ottelu tulee olemaan aikanaan maailman suurin nyrkkeilyottelu.

– Kun Klitshko iski hänet alas kuudennessa, kannustin häntä ylös. Rukoilin, että nouse ylös, nouse ylös, kiitos. Siksi, että meidän välinen ottelumme tulisi olemaan maailman suurin ottelu. Se olisi kuin nykyajan Akilles vastaan Hector, brittiläis-irlantilainen nyrkkisankari luonnehti.

Lähde: Sky Sports