Argentiinalainen tennisammattilainen Diego Schwartzman matkusti kahden maanmiehensä, entisten tennisässien Juan Monacon ja Juan Ignacio Chelan kanssa Nizhny Novgorodiin Venäjälle seuraamaan eilistä jalkapallon MM-kisojen ottelua Argentiina-Kroatia.

Odotukset olivat ilmiselvästi korkealla ainakin ennen peliä, sillä mailataiturit julkaisivat sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään poseeraamassa stadionilla maansa pelipaidat päällä.

Kroatian voitettua ottelun näytöstyyliin 3-0 ei vasta paluunsa tenniskentille tehnyt entinen maailman ykköspelaaja Andy Murray voinut välttää kiusausta pienelle vinoilulle.

Hän kirjoittikin Monacon julkaiseman kuvan yhteyteen piikikkään viestin.

– Oletteko iloisia kun matkustitte sinne asti nähdäksenne tuon? Skotlantilainen Murray kirjoitti puukkoa haavassa kääntäen.

Monaco vastasi ex-kollegansa viestiin vähemmän painokelpoisesti julkaisemalla keskisormi-emojin ja osoitti sen Murraylle.

Skotti sai myös täyslaidallisen niskaansa argentiinalaisen seuraajilta, joista kauneimmat viestit olivat kysymyksiä siitä, mitä Skotlannin jalkapallojoukkue puuhaa, kun ei ole kisoissa.

Lähde: Tennis World USA