Kiintoisia kommentteja! Maailmankuulu tennistähti puhui eläköitymisestä – ”Kaikilla on niitä hetkiä”

© Kuva: Getty Images

Miesten tenniksen kärkikastiin vuosien ajan kuulunut Novak Djokovic paljasti Tennis World USA:lle, milloin hän näkee uransa lopun tulevan. Serbitähti painotti, ettei hän halua asettaa eläköitymiselle mitään tiettyä rajaa.

Djokovic korosti haluavansa pelata niin pitkään kuin taso riittää lajin huipulla. Keskiössä uran jatkumiselle on taustajoukkojen ja kannattajien tuki.

– Aion pelata niin pitkään kuin minusta tuntuu, että haluan pelata, kunhan vain saan tukea sieltä ylhäältä ja täältä alhaalta. Toivottavasti minulla on vielä monta vuotta jäljellä, sillä nautin todella tämän lajin pelaamisesta, Djokovic vakuutti.

Serbialaispelaaja myönsi, että ajatukset eläkkeelle jäämisestä ovat hiipineet ajoittain mieleen. Viime vuoden rankat loukkaantumiset ja kyynärpääleikkaus ovat johtaneet pelivireen puutteeseen ja vaikeaan kevääseen huipputurnauksissa.

– On päiviä, jolloin tuntuu ehkä enemmän siltä, ettei tekisi mieli pelata enää. Niiden läpi mennään, olemme kaikki ihmisiä ja koemme erilaisia tunteita. Kaikilla on niitä hetkiä. Opimme kuitenkin niistä, ja olen kiitollinen siitä, että voin tehdä jotain, jota todella rakastan, Djokovic pohdiskeli.

Djokovic ei osannut vastata Tennis Worldin kysymykseen siitä, kuinka vanhaksi hän aikoo vielä pelata.

– En voi oikein vastata tuohon kysymykseen, sillä en ajattele niin pitkälle eteenpäin. Varsinkaan tenniksen suhteen, serbialainen linjasi.

Lähde: Tennis World USA


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.