Tiger Woods kertasi selkäleikkauksen tuomia tuntemuksia US Openin alla: ”Mietin, pystynkö leikkimään enää lasteni kanssa”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Corinthiansin murskavoitolla!

Reilu vuosi sitten golfin supertähti Tiger Woods kävi isossa selkäleikkauksessa. Operaatio oli selälle neljäs muutaman vuoden sisään. Yhdysvaltalaisen koko ura oli vaakalaudalla. luvan kävelemiseen hän sai vasta viime vuoden kesäkuussa, joten pelaaminen tämän vuoden US Openissa ei miehen mielessä käynyt.

Woods kertasi tuntojaan vuoden takaiseen ennen torstaina alkavaa golf-kauden toista major-turnausta. US Openin pelipaikkana on tänä vuonna Shinnecock Hills New Yorkin osavaltion Long Islandilla.

– Sain vasta vuosi sitten luvan alkaa kävelemään. Unohdin siinä kohtaa golfin. Kysymys oli siitä, pystyinkö elämään arjessa selkäni kanssa ja leikkimään lasteni kanssa. Se oli minun isoin ajatukseni, koska se oli ollut edeltävinä vuosina hyvin rajoittunutta, 42-vuotias Woods kommentoi US Openin lehdistötilaisuudessa.

– En odottanut pääseväni näin pitkälle. Suuri osa tästä on pelkkää bonusta, kun pääsee pelaamaan maailman parhaita pelaajia vastaan. Se on mahtava tunne enkä pidä sitä itsestäänselvyytenä, Woods jatkoi.

Woodsin edellisestä major-tittelistä on jo kymmenen vuotta aikaa. Kyseinen voitto tuli juuri US Openissa. Yhteensä Woods on voittanut major-turnauksen 14 kertaa. Viidennentoista metsästykseen hän ei ole ottanut liikaa paineita.

– Majoreissa virheet korostuvat ja tämä on yksi suurimmista testeistä. Toivovttavasti pelaan tarpeeksi hyvin, jotta voin taistella siitä. Ylimääräinen paine on tässä tilanteessa varmasti aika luonnollista, mutta minulle se on vain positiivinen juttu, Woods pohti.

Torstaista sunnuntaihin pelattava US Open on nähtävillä Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplayssä suomeksi selostettuna.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Corinthiansin murskavoitolla!