Dan Martin kuittasi etapin – isot pyssyt yhä hiljaa

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Tour de Francessa ajettiin torstaina kuudes etappi.

Vaiherikkaan etapin voittoon ajoi Dan Martin, joka jätti loppukirissä taakseen Pierre Letuorin ja konkari Alejandro Valverden. Kokonaiskilpailun kärjessä ei tapahtunut suuria muutoksia – Greg van Avermaert pysyi keltaisessa paidassa. Sky-joukkueen luutnantti Geraint Thomas nousi kokonaiskilpailun toiseksi ja Tejay van Garderen putosi kolmanneksi.

Kisan suurimmat suosikit ovat noin minuutin perässä sijan kymmenen kieppeillä. Isoja iskuja odotetaan pian alkavilla vuoristoetapeilla, mutta jo kuudes etappi tarjosi sitä, mitä tuleman pitää. Useampikin kärkipäähän povattu kuljettaja koki pieniä takaiskuja, mutta ei mitään ratkaisevaa. Kaikki isot nimet ovat vielä hyvissä asemissa ennen raastavia vuoristoetappeja.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia