Kouvolan voittoputki vain venyy miesten Superpesiksessä. ”Koplan” voittokulku on nyt jatkunut täydet 20 ottelua. Samalla joukkueen asema Superin kärjessä on vankistunut kierros kierrokselta: etumatka kakkosena olevaan Joensuuhun on jo yhdeksän pistettä.

Torstaina Kouvola voitti Hyvinkään 2-0 ja onnistujien lista oli jälleen pitkä. Tehomies oli tutusti Juha Korhonen, joka iski neljä juoksua. Torstain kärkiottelussa Joensuu matkusti Sotkamoon. Joensuu oli tyly vierailija ja vei koko potin 0-2. Isäntien ykköstykki Roope Korhonen löi kolme juoksua, mutta Joensuu onnistui Sotkamoa laajemmalla rintamalla. Konsta Kettunen iski luvut 1+2/1 ja myös Henri Litmanen onnistui kunnarissa: luvut 1+1/3. Kaksi juoksua löivät myös Juha Niemi ja Aleksi Rautiainen.

Kärkijoukkueista Vimpeli antoi kotonaan kyytiä Alajärvelle. Jaksovoitot puhtaasti 2-0 ja yhteensä 16 lyötyä juoksua. Ahkerin kotiuttaja oli nuori tykki Perttu Ruuska, joka teki tehot 1+5/2. Janne Mäkelä lisäsi omaa muhkeaa juoksusaldoaan kolmella. Vimpeli oli tehokas sisällä ja ulkona – Alajärvi jäi ottelussa nollille.

Superpesiksen kärkinelikkö on karannut omille teilleen. Kouvola johtaa pistein 53. Joensuu on toisena 44 pisteellä ja Vimpeli sekä Sotkamo seuraavat pisteen päässä Joensuusta eli pisteissä 43. Sitten onkin matkaa seuraavaan: viidentenä Superissa on Kitee, pisteitä 28.