Mikä vialla? Lentisäijillä käy kato

© Kuva: Juha Tamminen

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Viime aikoina huippumenestystä niittänyt Suomen miesten lentopallomaajoukkue, Lentisäijiksikin kutsuttu ryhmä, on noussut otsikoihin. Keskiviikkona selvisi, että joukkueen ykköstähti Olli-Pekka Ojansivu jättää tulevat EM-karsinnat ja MM-kisat väliin perhesyihin vedoten. YLEn mukaan joukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo kyseli mukaan kahta huippukonkaria, laihoin tuloksin. Hakkuri Mikko Oivanen ei innostunut kutsusta eikä myöskään yleispelaaja Olli Kunnari, YLE kertoi.

Sen sijaan ikoninen hakkuri Urpo Sivula on YLEn tietojen mukaan vastannut maajoukkuekutsuun kyllä. Sivula on kokenut maajoukkueratsu, jonka valinta ei kuitenkaan ole ollut viime aikoina itsestäänselvyys erityisesti Ojansivun valtavasta roolista johtuen. Kun Ojansivu on poissa, Sivulalle on iso rooli tarjolla ja Ojansivu itsekin sovitteli omaa mantteliaan YLEn keskiviikon haastattelussa juuri Sivulalle.

Hyvänä uutisena Sammelvuo voi kirjata sen, että kokenut Mikko Esko on edelleen maajoukkueen käytössä, YLE kertoi.

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia