Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen jäivät alkulohkoon Sveitsissä – ”Tulosta kyllä tulee aikanaan”

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen pelit beach volleyn FIVB:n viiden tähden turnauksessa Sveitsin Gstaadissa päättyivät alkulohkoon.

Torstain ratkaisupelissä espanjalaiskaksikko Liliana Fernández Steiner / Elsa Baquerizo McMillan oli suomalaisia vahvempi erin 2-1 (21-17, 18-21, 15-12) ja paineli lohkokolmosena 24 joukkueen jatkopeleihin.

– Tänään oli hyvä sauma ottaa voitto vahvasta Espanjasta. Riikan ja Niinan vahva syöttö ei enää kolmannessa erässä tuottanut toivottua tulosta, ja oma hyökkäyspelikin oli ratkaisuhetkillä turhan varovaista, päävalmentaja Kai Liukkonen ruoti.

Lehtosen ja Ahtiaisen sijoitus kauden toisessa Major-turnauksessa oli 25:s. Mukaan Sveitsin komeista alppimaisesta tarttui kuitenkin rutkasti pelituntumaa ensi viikon EM-kisoja ajatellen sekä 4000 dollarin palkintorahat ja 360 FIVB:n rankingpistettä.

– Pelissä oli kuitenkin paljon positiivisia elementtejä ja tulostakin kyllä tulee aikanaan. Ehkä jo ensi viikolla, Liukkonen ennusti.

Beach volleyn EM-kisat pelataan Hollannissa 17.- 21. heinäkuuta. Suomalaista kisoissa ovat mukana myös Gstaadin turnauksen väliin jättäneet Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia