Serena Williams kymmenenteen Wimbledon -finaaliin

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Wimbledonin naisten turnaus eteni yllätysten merkeissä, kun kaikki kärkipään sijoitetut pelaajat joutuivat jättämään hyvästit peleille jo hyvissä ajoin. Sijalle 25 sijoitettu Serena Williams, 36, on ottanut tilanteesta kaiken irti. Williams ansaitsi jo kymmenennen Wimbledonin kaksinpelin finaalipaikan voittamalla Julia Görgesin eräluvuin 2-0 välierässään.

Serena Williams on voittanut Wimbledonissa seitsemän kertaa kaksinpelin. Nyt on hakusessa kahdeksas pytty – esteenä on saksalainen Angelique Kerber, joka tekee vahvaa paluuta huipulle. Kaksinkertainen Grand Slam -voittaja ja Wimbledonin finalisti vuodelta 2016 veti vuoden 2017 vihkoon, mutta nyt peli taas kulkee. Välierissä Kerber voitti Jelena Ostapenkon erin 2-0.

Wimbledonin naisten finaali pelataan lauantaina.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!