Paluuta huipulle tekevä Novak Djokovic jatkaa Wimbledonissa miesten turnausta voitettuaan lauantaina Englannin uuden lupauksen, Kyle Edmundin erin 3-1. Djokovicin mielestä kotiyleisön kannustus brittipelaajalle meni yli hyvän maun rajan Wimbledonin keskuskentällä, pahinta käytöstä mitä hän on siellä kokenut.

– Se oli kuin Davis Cupissa. Ymmärrän, että he kannustavat Kylea, se on selvää. Mutta tällä kertaa he (yleisö) olivat epäreiluja minulle, 12 kertaa major-tittelin voittanut tähtipelaaja sanoi Eurosportille.

– Varsinkin aikarangaistukseni jälkeen yleisön reaktio oli tarpeeton. Pari tyyppiä mukamas yski ja vihelteli siitä hetkestä ottelun loppuun, aina kun valmistauduin syöttööni. Nämä ovat niitä asioita, joita ihmiset eivät näe tai kuule television kautta. Minusta tuollainen käytös ei yksinkertaisesti ole tarpeellista, Djokovic kritisoi yleisöä Eurosportin mukaan.

Joka tapauksessa Djokovicin turnaus jatkuu. Se jatkuu myös toisen suurmestarin, Rafael Nadalin, osalta. Nadal voitti omassa ottelussaan Axel de Minaurin 3-0. Sen sijaan turnauksen neljänneksi sijoitettu Alexander Zverev joutui pakkaamaan mailat kassiinsa. Latvialaisveteraani Ernests Gulbis lähetti saksalaisen laulukuoroon erälukemin 3-2.