Kaarinan $15,000 ITF-turnauksen, Admares Open, kaksinpelin loppuottelussa kohtasivat 21-vuotias Patrik Niklas-Salminen ja 23-vuotias ruotsalainen Gustav Hansson.

Niklas-Salminen haki ottelussa uransa toista kaksinpelin ammattilaisturnauksen voittoa.

Ensimmäisessä erässä pelaajat vaihtoivat murrot erän alkuvaiheessa, mutta sen jälkeen he pitivät huolen omista syöttövuoroistaan. Erän ratkaisu nähtiin vasta tiebreikissa. Siinä ruotsalaisen Hanssonin varmuus vei voiton.

Toisessa erässä ruotsalaisen varmat peruslyönnit olivat lopulta liikaa Niklas-Salmiselle ja näin Kaarinan ITF-turnauksen mestaruus kirjattiin Hanssonille 7-6(5), 6-0.

Niklas-Salmisen vuosi 2018 on kuitenkin ollut todella menestyksekäs. Hän on ottanut yhteensä kuusi ITF-turnausvoittoa, joista viisi on tullut nelinpelissä ja yksi kaksinpelissä. Nyt saldoon lisätään Kaarinan kaksinpelin finaalipaikka.

Lähde: Tennisliiton tiedote