Raskaan sarjan nyrkkeilyottelu päättyi todella erikoisella tavalla Yhdysvaltojen Minneapolisissa viime yönä.

Curtis Harperin oli määrä otella Efe Ajagbaa vastaan kuusieräisessä koitoksessa, mutta Harper jätti kehän heti, kun kello soitti ottelun alkamisen merkiksi.

Todella hämmentävässä tilanteessa katsojat buuasivat Harperille samalla, kun Ajagba seisoi kehässä hölmistyneenä. Tuomari julisti hänet pian ottelun voittajaksi.

Ajagban saldo ammattilaisena on puhdas 6–0, kun taas Harperilla on nyt 13 voittoa ja 6 tappiota.

SportsCenter

@SportsCenter
The bell rang, and Curtis Harper walked right out of the ring.

He wanted to "make a statement" because he felt he wasn't getting paid enough for the bout, according to @PBCJordanHardy.

Harper oli kertonut, ettei hänelle maksettu ottelusta tarpeeksi ja hän halusi protestoida tätä. Harperin valmentaja Nate Campbell ei ollut tyytyväinen suojattinsa tekoon.

– Olin niin häpeissäni! Hän oli epäkunnioittava itseään, vaimoaan, faneja ja minua kohtaan, Campbell kirjoitti Facebook-tilillään.

Myöhemmin hän sanoin ottelupalkkion olleen ennalta sovittu, eikä sitä muutettu ennen ottelua. Hän kertoi myös Harperin keksineen koko asian.

Ryan Songalia

@ryansongalia

Ryan Songalia

@ryansongalia
Nate Campbell, the trainer of Curtis Harper and a former lightweight world champion, is not happy about his boxer abandoning the fight on live TV.
Campbell denies that Harper was getting shorted on his pay, said he was getting the amount he had agreed to.