Miesten Salibandyliiga polkaistaan käyntiin tänään – tässä mielenkiintoisen avauskierroksen otteluohjelma!

© Kuva: Juha Tamminen

Miesten Salibandyliiga polkaistaan käyntiin tänään kuuden ottelun ottelukierroksella.

Tuleva kausi Salibandyssä tulee olemaan erityisen mielenkiintoinen, sillä Liigassa on todella hyviä pelaajia. Esimerkiksi heti avauskierroksen ottelussa Classic-Happee nähdään kaksi todella kovaa pelimiestä, Suomeen palanneet Happeen Mika Kohonen ja Classicin Nico Salo.

Tampereen ja Jyväskylän taiston lisäksi kierroksella on myös monia muita huippukamppailuja. Kauden ensimmäinen taisto, LASB-TPS alkaa jo kello 16. Päivän viimeinen ottelu Koovee-Steelers alkaa puolestaan kello 18.30. Tässä miesten Salibandyliigan avauskierroksen otteluohjelma kokonaisuudessaan.

16.00 – LASB – TPS

17.00 – Classic – Happee (Ruutu+)

17.00 – EräViikingit – Karhut

17.00 – SPV – Indians

18.00 – OLS – Oilers

18.30 – Koovee – Steelers

» Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!