Suomi sijoittuu lentopallon miesten MM-kisoissa 13. sijalle. Joukkueen viimeisessä ottelussa mestarisuosikkeihin lukeutuva Venäjä oli parempi luvuin 3-0 (25-17, 25-19, 25-22).

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuo kehui joukkueen kasvamista MM-turnauksessa.

– MM-kisojen 13. sijaan pitää olla tyytyväinen. Tämä on tärkeä sijoitus suomalaiselle lentopallolle. Meillä on kuitenkin vielä hirveästi työtä tehtävänä, että pysytään kansainvälisissä kisoissa mukana, Sammelvuo sanoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

– Me ollaan kasvettu ja kehitytty tiiminä. On ollut hienoa pelata tällaisia joukkueita vastaan ja tuollaisia torjuntakorkeuksia vastaan. Se kehittää ja kasvattaa joukkuetta. Sekin on tärkeää, että on saatu seurata maailman huippujoukkueita, miten ne toimivat.

– Haluan kiittää kaikkia joukkueen toimintaan osallistuneita ihmisiä, jotka ovat tehneet hienoa työtä taustatiimissä. Ja faneille myös isot kiitokset, Sammelvuo kiitti.

Italian ja Bulgarian järjestämät MM-kisat jatkuvat vielä viikon kuuden parhaan loppupeleillä Torinossa. Maailmanmestaruus ratkeaa ensi sunnuntaina 30. syyskuuta.