Tällä hetkellä maailmanmestaruusottelua tavoitteleva suomalaisnyrkkeilijä Edis Tatli on solminut yhteistyösopimuksen urheiluvälinemerkki Everlastin kanssa. Perinteikäs nyrkkeilyvälinevalmistaja vastaa jatkossa kaksinkertaisen kevytsarjan Euroopan mestarin varusteista yksinoikeudella.

Vuonna 1910 New Yorkin Bronxissa perustettu Everlast on yksi kamppailu-urheilumaailman tunnetuimmista brändeistä. Yhtiön tuotteisiin ovat luottaneet nyrkkeilylegendat Jack Dempseystä Sugar Ray Robinsoniin ja edelleen Canelo Alvareziin. Nyrkkeilyvarusteiden lisäksi yhtiö valmistaa muun muassa vapaaottelutarvikkeita.

– Everlastin hanskoilla olen otellut isoimmat otteluni, ja nyt merkki tulee kulkemaan mukana myös harjoitteluvarusteissa ja vaatteissa. Everlast on nyrkkeilyn isoimpia brändejä, onhan se ‘Choice of Champions’”, Tatli sanoi.

– Hienoa, että saamme Everlast-tuotemerkkimme keulakuvaksi Suomen parhaan ammattinyrkkeilijän. Tatlin matkassa tulemme näkymään vahvasti koko MM-hankkeen ajan, jatkaa Everlastin tukkumyyjän Sennek oy:n country manager Peik Linturi.

Edis Tatli nähtiin edellisen kerran kehässä elokuussa, kun hän puolusti menestyksekkäästi EM-vyötään espanjalaista Frank Urquiagaa vastaan. Syyskuussa Tatli luopui mestaruudestaan keskittyäkseen tyystin MM-ottelun tavoittelemiseen. Tatlin seuraava ottelu nähdään luultavasti alkuvuodesta.

Syksyn mittaan Tatli on hurmannut suomalaiset myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Lähde: Edis Tatlin tiedote.