Miesten Salibandyliigassa palataan tällä viikolla tositoimiin, kun maajoukkuetauko on ohitse. Kierroksen helmiä on lauantaina Jyväskylän Paviljongissa pelattava kauden toinen tapahtumaottelu, jossa Happee isännöi Oilersia.

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen odottaa tapahtumaa vesi kielellä, vaikka tämä viikko on järjestelyiden osalta vielä kiireinen.

– Aika kokonaisvaltainen päivä luvassa, joka huipentuu tietenkin miesten liigaotteluun. Salibandy on päivän pääasia ja sen ympärille rakennetaan tapahtuma. Toivomme, että yleisö löytää tapahtumaan, joten on lupa odottaa hienoa päivää.

Happee vie kotiottelunsa tavallista poiketen messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljonkiin, ja se luokin tapahtumalle hyvät edellytykset.

– Paikkana paviljonki on erittäin hyvä. Kyseessä on iso messuhalli ja pystymme rakentamaan sinne omanlaisen tapahtuman. Katsomokapasiteetiksi saamme rakennettua noin 1 300 paikkaa, Kotilainen kertoi.

Liigaottelun lisäksi tapahtumaa on todellakin luvassa aina aamusta iltaan. Kotilaisen mukaan päivä on rakennettu vahvasti salibandyn teemalla, mutta muutakin on Happeen Happeeningissa luvassa.

Kotilaisen mukaan lauantain tapahtumaottelun tavoitteet ovat selvät.

– Tavoite on, että päästäisiin sinne noin tuhanteen katsojaan, mutta toki enemmänkin saa tulla. Olemme pyrkineet luomaan sellaisen tapahtuman, jossa on kaikille jotain. Toive on, että kokonaispaketti viihdyttäisi katsojia.

– Tarkoitus on saada tapahtumasta myös oppia ensi vuodelle, kun Happee täyttää 30 vuotta.

Lähde: Salibandy.fi.