Vuoden odotetuin UFC-ottelu käydään Las Vegasissa varhain huomenaamulla, jolloin UFC:ssä viimeksi vuonna 2016 otellut Conor McGregor haastaa venäläisen Khabib Nurmagomedovin kevytsarjan mestaruusottelussa.

30-vuotias McGregor on erikoisessa tilanteessa, sillä Nurmagomedovia pidetään ottelun selkeänä ennakkosuosikkina. Samalla asiantuntijat ovat veikanneet, että mikäli irlantilainen häviää kohtaamisen, on myös hänen UFC-uransa paketissa.

Nurmagomedov on hallitseva kevytsarjan mestari, jolla on hallussaan vapaaottelun pisin tappiottomien otteluiden putki (26–0). McGregor on voittanut 21 kertaa, mutta myös taipunut kolmesti. McGregor on huippuluokan pystyottelija, Nurmagomedov suoranainen kone matossa.

Nurmagomedov on myös otellut pikkupoikana karhun kanssa, mikä kuvastaa sitä, millainen haaste McGregorilla on kehässä vastassa.

UFC 229 -illan punnitus ja esiottelut nähdään Viasat Urheilu -kanavalla, joka on viikonlopun ajan vapaasti katsottavissa. Sunnuntaina noin klo 7.00 Suomen aikaa alkava pääottelu Nurmagomedov vs. McGrergor näkyy ainoastaan Viaplayssä.