Tätä puolta et ole nähnyt Conor McGregorista – UFC-tähdestä julki herkkä video, joka muuttaa käsityksesi hänestä

© Kuva: Getty Images

Conor McGregor hävisi huippuodotetun UFC:n kevytsarjan mestaruusottelun Khabib Nurmagomedoville. Voittamaton Khabib päätti ottelun neljännessä erässä vahvalla takakuristusotteella, joka sai McGregorin luovuttamaan.

McGregoria on kritisoitu vahvasti hänen tavastaan yrittää päästä vastustajiensa ihon alle ja markkinoida otteluitaan. Viime vuosina irlantilainen on ollut otsikoissa suun soitostaan ja erikoisen käyttäytymisensä vuoksi.

McGregor heitti huhtikuussa Brooklynissä nokkakärryt UFC-ottelijoita kuljettaneen bussin ikkunasta. Hän on myös heitellyt toista ottelijaa salin vastakkaiselta laidalta vesipulloilla ja provosoinut vastustajaansa puvulla, johon oli tikattu loukkauksia juuri niin pienellä tekstikoolla, että ne erottuivat vain lähietäisyydeltä tai lähikuvista.

Julkisuuteen on noussut nyt kuitenkin uusi video, jossa näytetään toinen puoli irlantilaisesta. Videolla hän muun muassa kertoo ystävyydestään sairaan fanin kanssa ja reaktiosta voittoihin ja tappioihin.

Muuttaako tämä käsitystäsi rääväsuusta?