Monien mielestä NFL:n kaikkien aikojen paras pelinrakentaja Tom Brady liittyi perjantaiyönä Suomen aikaa harvalukuiseen joukkoon.

New England Patriotsin legenda Brady heitti uransa 500. touchdownin, kun Patriots kaatoi Indianapolis Coltsin lukemin 38-24. Rajapyykin ylittäneen upean 34 jaardin heiton nappasi kiinni Josh Gordon, jolle touchdown oli ensimmäinen Patriotsin paidassa.

NFL

@NFL
Tom Brady's 500th career TD pass goes to... @JOSH_GORDONXII! #GoPats

#INDvsNE

Bradysta tuli vasta kolmas pelaaja, joka on yltänyt 500 touchdownsyötön rajaan. Edellä ovat ainoastaan jo eläköityneet legendat Peyton Manning (539) ja Brett Favre (508). New Orleans Saintsin Drew Brees (496) ylittänee terveenä pysyessään rajan lähiaikoina.

NFL Network

@nflnetwork
Congrats to Tom Brady on TD Pass No. 500 👏👏👏

📺: NFL Network + @NFLonFOX
📱+💻: on.nfl.com/MzCRPZ

Gordon on 71. pelaaja, joka on kopannut Bradyn heittämän touchdownin. Tämä on NFL:n kaikkien aikojen ennätys, edellinen lukema oli Vinny Testaverden 70. Huikeiden henkilökohtaisten ennätysten hetkellä Brady korosti tavoilleen uskollisena joukkueen merkitystä.

– Minä ajattelen kaikki niitä ihmisiä, jotka ovat tehneet töitä todella kovaa. Pelinrakentaja ei heitä palloa itselleen. Hän tarvitsee ihmisiä ottamaan heitot kiinni, puolustusta tekemään omat pelinsä ja valmentajia valmentamaan. Nämä ovat kaikki joukkueen saavutuksia, Brady kommentoi ennätystään.

Viasat ja Viaplay näyttävät NFL:ää kauden aikana keskimäärin neljä ottelua viikossa. Viasatin urheilukanavat ovat auki tulevana viikonloppuna, joten sunnuntaina ilmaiseksi katsottavissa on kolme huippuottelua. Parhaaseen katseluaikaan klo 19.55 alkaen Viasat Jääkiekko -kanavalla nähdään ottelu Pittsburgh Steelers – Atlanta Falcons. Katso lisätiedot: viasat.fi/open.

Lähde: NFL.com.