UFC:n tähtikaartiin kuuluva Conor McGregor on päässyt selvästikin sopuun Mike Tysonin kanssa. Aiemmin kaksikon välillä on ollut pientä sanallista kitkaa, mutta nyt erimielisyydet näyttävät olevan ohitse, kun McGregor kirjoitti Instagram-tilillään pitkän päivityksen nyrkkeilijälegendasta.

MGregor kirjoittaa Tysonin kuvan yhteyteen kaksikon välisestä tapaamisesta Dublinissa tänä viikonloppuna.

– Olet aiemmin puhunut minusta asioita, joista en ole pitänyt, ja oli kiva puhua sinun kanssasi kasvokkain, haudata erimielisyydet ja pitää hauskaa. Olit hyvällä tuulella, ja se oli kiva nähdä! Tulen aina kunnioittamaan sinua! Olen eri mieltä joistakin päätöksistä, joita olet tehnyt taloudellisten asioiden suhteen, vapaaottelutähti kertoo.

– Muista pysyä jatkuvasti hereillä lähipiirisi suhteen. Näin kyllä, että ympärilläsi oli nyt hyviä tyyppejä, mutta pysy tarkkana, McGregor kehotti.

Päivityksensä loppuun McGregor innostui ylistämään Tysonia toden teolla.

– Olet nyrkkeilyikoni ja ansaitset loputtomasti rakkautta ja kunnioitusta! Minulta tulet aina saamaan sitä! Älä anna kenenkään viedä mitään sinulta. Et ole kenellekään velkaa mitään, vaan ihmiset ovat velkaa sinulle. Muista se aina. Rakastan sinua, Mike! Iron Mike Tyson!