Oilers aiheutti TPS:lle kauden ensimmäisen varsinaisella peliajalla koetun tappion Salibandyliigassa, kun se haki pisteet Turusta maalein 9-4. Perjantain muut voittajat olivat Nokian KrP, Happee ja Classic.

Vielä ottelun puolivälissä TPS johti kotonaan 3-2, mutta Oilers nousi toisen erän lopussa edelle ja vei sitten päätöserän peräti 5-1. Riku Holopainen laukoi Öljymiesten maaleista neljä Casper Pfitznerin merkkauttaessa 2+1 ja Heikki Iiskolan 0+3.

Espoossa nähtiin kaksijakoinen ottelu, jossa Happee nousi neljän maalin tappioasemasta 9–8-jatkoaikavoittoon. Westend Indians johti 10 minuutin jälkeen 4-0 ja vielä toisessa erässä 7-3, mutta pelille herättyään Happee tuli tasoihin. Jatkoaikaa ehdittiin pelata kaksi minuuttia ja 17 sekuntia ennen kuin Tommi Taimisto pysäytti kellon illan kolmannella maalillaan.

Classic nappasi jo kauden kymmenennen voittonsa kaataessaan Tampereen paikallisottelussa Kooveen 7-3. Sami Johansson laukoi mestareiden maaleista kaksi ja syötti toiset kaksi.

Kotivoitto nähtiin myös Tampereen illan toisessa ottelussa, kun Nokian KrP murjoi LASB:n peräti 12-7.

Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!

Lähde: Salibandyliiton tiedote