Riihimäen Cocksin tiukka urakka käsipallon Mestarien liigan lohkovaiheessa alkaa kallistua lopuilleen ja keskiviikkona Cocksilla on edessä viimeinen vierasottelu, kun joukkue kohtaa Dinamo Bukarestin.

Dinamo kaipaa nyt kipeästi pisteitä taistellakseen vielä jatkopaikasta. Romanialaiset lähtevät otteluun lohkon kolmossijalta, mutta vain kaksi pistettä kärkijoukkue Wisla Plockia jäljessä. Cocks ei jatkopaikkaan voi enää yltää, mutta taistelu jatkuu, minkä osoitti viikonlopun hyvä taistelu lohkokakkonen Leonia vastaan.

– Taistelu koko joukkueelta oli lauantaina hyvää, mutta teimme hyökkäyspäässä teknisiä virheitä niin paljon, että tällä tasolla siihen ei ole varaa. Siinä on parantamista, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas kertoi seuran tiedotteessa.

Cocks on tiukasti kiinni lohkon viidennessä sijassa ja lisäpotkua joukkueelle antaa varmasti Nico Rönnbergin taistelu lohkovaiheen maalikuninkuudesta. Rönnberg jakaa 55 maalillaan maalintekijätilaston kärkipaikkaa Vive Kielcen Alex Dujshebaev Dovichebaevan kanssa.

Keskiviikon ottelu Dinamon kotiareenalla alkaa kello 19.30.