Antti Aalto hyppäsi jälleen hyvin! – ”Jäi positiivinen kuva, nousujohteinen viikonloppu”

© Kuva: Getty Images

Antti Aalto hyppäsi kymmenenneksi Engelbergin sunnuntain kilpailussa.

Ensimmäisellä kierroksella hyppy kantoi 135 metriä, joka oikeutti sijaan 11. Aalto paransi hyppyään vielä toiselle kierrokselle hyppäämällä 137 metriä. Pisteitä kertyi 270.5, joka tarkoitti lopputuloksissa kymmenettä sijaa.

Aallon maailmancupin pistepotti nousi jo 140 pisteeseen ja sijoitus maailmancupissa on 14:s. Mäkiviikolle urheilija lähtee odottavin tunnelmin.

– Jäi positiivinen kuva, nousujohteinen viikonloppu. Oon iloinen, että pystyin petraamaan niistä ensimmäisistä harjoituksista ja pääsi hommassa eteenpäin. Innolla odotan mäkiviikkoa, saa nähdä mitä tuleman pitää, totesi tyytyväinen Aalto Hiihtoliitolle.