Turun Palloseura nappasi voiton Nokian KrP:stä miesten Salibandyliigan torstai-illan ainokaisessa ottelussa jatkoajalla lukemin 5-4. Kotijoukkueen sankariksi nousi Jaakko Hautamäki, joka iski voittomaalin ajassa 64.05.

Nokialaiset johti ottelua kolmella maalilla, kun ensiksi Joona Rantala ja Valtteri Viitakoski onnistuivat ensimmäisessä erässä. Vierasjoukkueen kolmannen maalin iski Henri Johansson vähän ennen pelin puoliväliä.

TPS heräsi kuitenkin taistoon joulutauon jälkeen ottelun toisella puoliskolla. Eero Jalo kavensi ensin toisen erän lopulla ja Janne Nurminen iski turkulaiset jo maalin päähän viimeisen erän alkuminuuteilla. TPS:n Ville Laine iski erään kaksi maalia ja kotijoukkue oli ajanut KrP:n kiinni ja mennyt lopulta ohi. Viitakoski toi nokialaiset kuitenkin vielä tasoihin, kun joukkue pelasi ilman maalivahtia.

Jatkoajalle mentiin lukemissa 4-4. Hautamäen voittomaalin syötti Jalo.