Uransa kenties viimeisen pelin pelannut Andy Murray taisteli Australian avointen ensimmäisellä kierroksella urheasti Roberto Bautista Agutia vastaan, mutta joutui taipumaan erin 3-2.

Brittitähden uran jatko on epäselvä. Hän joko lopettaa tähän otteluun lonkkavivojen vuoksi tai sitten hän yrittää vielä olla mukana kesällä hänelle tärkeässä Wimbledonissa. Hän pohti lehdistölle vaihtoehtojaan ottelun jälkeen.

– Yksi on se, että lepään 4,5 kuukautta ja sen jälkeen valmistaudun Wimbledoniin, Murray sanoi.

Toinen vaihtoehto on lonkkaleikkaus.

– Päivittäiset tavaliset jutut tuntuvat edelleen. Edessä on iso leikkaus, jonka jälkeen ei ole takuita, että pystyisin vielä pelaamaan. Teen päätöksen ensi viikolla. Kuten sanoin jo aiemmin, tämä saattoi olla viimeinen otteluni.

– Jos menen leikkaukseen, enkä toivu siitä hyvin, sitten en pelaa. Leikkaus parantaisi elämänlaatuani. Tuntisin vähemmän kipua laittaessani sukkia jalkaan tai kävelyttäessäni koiria, Murray totesi.

Ottelustaan Bautista Agutia vastaan hän oli ylpeä.

– Tunnelma oli uskomaton. Annoin kirjaimellisesti kaikkeni kentällä. Taistelin niin hyvin kuin pystyin ja suoriuduin paljon paremmin, mitä tuolla harjoittelulla olisi voinut olettaa. Jos tuo oli viimeinen matsini, olen sinut sen kanssa, tennislegenda kiteytti.