Jarrell Miller on yhdistetty viime päivinä vahvasti huhuihin koskien Anthony Joshuan seuraavaa vastustajaa. Tilanne näyttää olevan nyt kahden kauppa. Mitä luultavimmin joko Miller tai Dillian Whyte kohtaa IBF-, IBO-, WBA-, ja WBO-liiton vöitä hallussaan pitävän Joshuan.

Millerin sanojen mukaan keskusteluja on käyty, mutta ensisijaisesti Joshua haluaisi kohdata Whyten Wembleyllä huhtikuun 13. päivä. Mikäli Joshua ottelee Millerin kanssa, ottelu käytäisiin kesäkuussa Madison Square Gardenissa New Yorkissa.

– Odotamme, mitä noiden kahden tyypin välillä tapahtuu ensiksi. En ole sellainen persoona, joka on heti valmiina, kun vähän on puheita. Sitten kun näen kynän ja paperia, otan kaiken vakavammin. Nyt kaikki on ollut tähän mennessä pelkkien puheiden tasolla. Haluan nähdä konkreettisesti mustaa valkoisella. Sitten otan asian vakavammin. Olemme valmiita tarjouksille, Miller totesi Sky Sportsille.

Hän heitti myös kuitin Joshualle ja Whytelle.

– Uskon, että AJ haluaa helpomman ottelun ensin. Siksi he ottelevat Whytea vastaan ennen kuin hän voi kohdata minut, 30-vuotias Miller heitti.