Kaisa Mäkäräinen todella pettynyt itseensä: ”Samaan tulokseen olisi päässyt, vaikka ei olisi käynyt lenkillä ollenkaan”

© Kuva: Getty Images

Ampumahiihdon maailmancup jatkui torstaina joulutauon jälkeen Saksan Oberhofissa naisten pikakilpailulla.

Maailmancupin kokonaiskilpailussa seitsemäntenä oleva Kaisa Mäkäräinen sijoittui 44:nneksi. Mäkäräinen joutui kiertämään makuupaikalta kolme sakkokierrosta, mutta selvitti pystypaikan yhdellä sakolla.

– Aika tyhjä olo. Tämä on ampumahiihtoa ja vetää kyllä välillä maton alta. Taas kuvitteli tekevänsä kaksi viikkoa hyvää treeniä ja kaikki tuntui ennen kisaa tosi hyvälle, sitten taas tällainen tulos. Tuntuu siltä, että samaan tulokseen olisi päässyt, vaikka ei olisi käynyt lenkillä ollenkaan, Mäkäräinen harmitteli.

Mäkäräinen jäi uransa ensimmäisen maailmancupin osakilpailuvoiton ottaneesta Italian Lisa Vittozzista minuutin ja 48 sekuntia.

– Tietysti aina harmi, kun meillä on näitä pikakilpailun ja takaa-ajon yhdistelmiä, ja kun pikakisa menee niin kuin menee, niin se syö paljon mahdollisuuksia siitä takaa-ajostakin. Ammunta on kuitenkin aika heilahtelevaa, joten täytyy luottaa, että se sieltä jossain kisassa vielä tulee. Täällä saa loppuviikolla hyvät harjoitukset takaa-ajossa ja viestissä ja Ruhpoldingissä sitten lähdetään taas puhtaalta pöydältä.

Maailmancup jatkuu Oberhofissa perjantaina miesten pikakilpailulla.

Lähde: Ampumahiihtoliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.