Khabib Nurmagomedov kertasi Conor McGregorin rökittämistä: ”En usko, että hän haluaa koskaan ottaa mittaa minusta”

© Kuva: Getty Images

UFC:n viime vuoden kenties kohutuin ottelu on noussut jälleen otsikoihin, kun Khabib Nurmagomedov kertasi voittoaan Conor McGregorista Submission Radiolle. Venäläismestari oli mielissään siitä, että ottelu päättyi aikoinaan McGregorin luovutukseen eikä tyrmäykseen.

– Se on paljon parempi kuin tyrmääminen. Jos olisin tyrmännyt hänet toisessa erässä, hän olisi pudonnut, mutta ihmiset olisivat sanoneet, että se oli tuuria.Tiedäthän? Mutta entä kun häntä hakkaa neljä erää ja sen jälkeen hän taputtaa? Silloin homma on ohi. Ei enempää. En usko, että hän haluaa koskaan ottaa mittaa minusta, Nurmagomedov kommentoi takakuristukseen päättynyttä klassikkoa.

McGregor totesi kesken taistelun ottelun olleen vain bisnestä. Nurmagomedovin korviin nuo sanat kuulostivat heikkoudelta.

– Minulle sanat tarkoittivat ”ole kiltti ja rauhoitu, älä murskaa minua”. Hän yritti saada minut rentoutumaan. Olimme juuri otelleet kolme erää, ja hän yrittää sanoa, että tämä on vain bisnestä. Se osoitti hänen heikkoutensa, venäläinen ruoski.