MM-kisoissa mitaleita rohmunnut Anita Korva: ”Olihan tää onnistuminen”

© Kuva: Juha Tamminen

Norja hiihti U20 naisten viestin voittoon Lahdessa junnu MM-kisoissa. Toiseksi tuli Venäjä sekunnin erolla voittajaan. Kolmanneksi tuli yksi ennakkosuosikeista, Ruotsi. Suomi oli lopulta viestin 7:s. Suomen joukkueessa hiihtivät Hanna Ray, Anita Korva, Rebecca Ehrnrooth ja Hilla Niemelä. Suomen ero kärkeen oli +2:01.5.

Norjan avausosuuden hiihtäjä Kristin Austgulen Fosnaes oli luonnollisesti tyytyväinen ja hänen osuutensa meni suunnitelmien mukaan, kun Norja pääsi avausosuudella Ruotsia karkuun.

– Se oli yksi asia mistä puhuimme eilen. Tiesimme että Ruotsi on kova ja halusimme tehdä eroa heihin. Mielestäni teimme sen hyvin. Venäjä on myös kova ja saimme tehtyä eroa Ruotsiin yhdessä. Toivoin vain pääseväni vaihtoon ensimmäisenä. Olen todella tyytyväinen, Fosnaes kertoi.

Suomen ankkuri Hilla Niemelä oli tyytyväinen päivän suoritukseen.

– Tänään tuntu ihan hyvältä se hiihto. Parempaa menemistä kuin tiistaina ja kun sai vielä porukassa pääsi hiihtään ja tuli kunnon sparraaja siihen vierelle, niin pysty hyvin oman parhaansa tekemään. Hyvältä tuntu et päätösmatkalla onnistui, niin jää hyvä mieli kisoista.

Kolme mitalia kisoista ottanut Anita Korva summasi onnistuneet kisansa yhteen.

– Olihan tää onnistuminen, sai kunnon nouseen kisoihin aikalailla sinne maksimiin. Vaikee tässä mitään arvosanaa on miettiä, mutta oon kyllä tyytyväinen, Korva sanoi.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.