Näistä tapahtumista UFC-supertähdet saivat kovat sakot ja pitkät kilpailukiellot – Khabib Nurmagomedov kommentoi nyt tilannetta tällä hauskalla kuvalla

© Kuva: Getty Images

Kohutun UFC 229 -illan pääottelun tapahtumista on vihdoin jaettu rangaistukset.

Vapaaottelutähdet Khabib Nurmagomedov ja Conor McGregor ovat saaneet Nevadan urheilukomissiolta pitkät kilpailukiellot ja tuntuvat sakot.

UFC:n kevytsarjan titteliottelun voittanut venäläinen Nurmagomedov sai 500 000 dollarin sakot ja yhdeksän kuukauden kilpailukiellon. Irlantilaiselle McGregor sai puolestaan 50 000 dollarin sakot ja kuuden kuukauden kilpailukielto.

Kummankin ottelijan pannat on langetettu alkaneiksi lokakuun kuudennesta päivästä, jolloin ottelu käytiin Las Vegasissa.

Voittamaton Nurmagomedov päätti ottelun neljännessä erässä vahvalla takakuristusotteella, joka sai McGregorin luovuttamaan. Sen jälkeen hän hyppäsi katsomoon McGregorin taustajoukkojen kimppuun, käynnistäen sitä kautta valtavan joukkotappelun, jossa myös yleisö joutui vaaraan. Samaan aikaan McGregor vaihtoi iskuja Nurmagomedovin taustajoukkojen kanssa kehässä.

Viasatin kooste tapahtumista.

Khabib lisäsi Instagramiinsa kuvan päätöksen jälkeen, jossa hän makaa sohvalla nukkumassa.

– Herättäkää minut, kun tämä on ohi, hän kirjoitti kuvatekstiin.