Oho! Novak Djokovicin finaaliputki katkesi – maila sai raivokkaasti kyytiä

© Kuva: Getty Images
Hollywoodin derby, suora striimi ja riskitön veto! Käytä hyväksesi!

Novak Djokovic hävisi Dohan ATP-turnauksen välierissä, kun Roberto Bautista Agut oli parempi eräluvuin 3–6, 7–6 (7–4), 6–4. Tulos oli yllättävä, sillä Djokovicilla oli alla viisi peräkkäistä turnausta, jossa hän oli edennyt finaaliin.

Kiivas ottelu kesti noin 2,5 tuntia. Djokovic ei sietänyt epäonnistumistaan, vaan hän löi ottelussa mailansa kolmesti raivokkaasti kentän pintaan, kun espanjalainen tuli toisessa 4-4 -tasatilanteeseen murrettuaan serbialaisen syötön.

Ottelun jälkeen maailmanlistalla sijalla 24 oleva Bautista Agut säteili voitosta.

– Tulen muistamaan tämän ottelun koko elämäni. Tunnelma oli uskomaton. Teen töitä joka päivä pelatakseni tällaista tennistä, ja tiedän, että tällä tasolla pelaaminen on vaikeaa. En voi olla onnellisempi kuin nyt olen, hän sanaili ottelun jälkeen.

Espanjalainen kohtaa turnauksen finaalissa italialaisen Marco Cecchinaton.

Hollywoodin derby, suora striimi ja riskitön veto! Käytä hyväksesi!