Mäkihypyn maailmancupia jatkettiin tänään Val di Fiemmessä. Suomalaiskolmikko, Antti Aalto, Eetu Nousiainen ja Andreas Alamommo, nähtiin mukana varsinaisessa kilpailussa.

Parhaimmasta sijoituksesta suomalaisittain vastasi Antti Aalto, joka oli kilpailun 23:s. Aallon ensimmäisen kierroksen hyppy kantoi 116,5 metriä. Suomalaisurheilija onnistui parantamaan otteitaan toiselle kierrokselle, jossa hyppy kantoi 124,5 metriä.

– Sain kaksi kohtalaista hyppyä kasaan. Ei ole vielä saanut parasta esiin, mutta ei se kaukana ole. Tästä jatketaan huomiseen, kommentoi Aalto.

Alamommoa ja Nousiaista ei nähty tänään toisella kierroksella. Alamommo oli 107,5 metrin hypyllään kilpailun 43:s ja Eetu Nousiainen 107 metrin hypyllään sijalla 50.

Kilpailun voitti Japanin Ryoyu Kobayashi. Maailmancup jatkuu huomenna Val di Fiemmen toisella osakilpailulla.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote