Simona Halep kertasi pelinsä mullistanutta rintojen pienennysleikkausta: ”Perheeni oli silloin peloissaan”

© Kuva: Getty Images

Simona Halep kävi uransa alkuvaiheessa rintojen pienennysleikkauksessa, jotta hänen liikkuminen kentällä paranisi. Uhraus kannatti, sillä nykyisin romanialainen on maailmanlistan ykköspelaaja, joka voitti viime vuonna vihdoin Grand Slam -turnauksen, kun hän vei Ranskan avoimet nimiinsä.

Halep kertaa The Guardianin haastattelussa elämäänsä mullistanutta päätöstä.

– Minun perheeni oli silloin peloissaan. Minä en ollut, koska tiesin, että minun on tehtävä se tenniksen vuoksi. Minun unelmani oli vain olla paras, Halep muistelee.

Hän huomasi heti, että leikkauksesta oli hyötyä.

– Olostani tuli niin paljon kevyempi ja selkäkipuni kaikkosivat. Se oli paras päätös. Tein sen 100-prosenttisesti tenniksen vuoksi.

Halep paljastaa, että hänestä on tullut vuosien saatossa rohkeampi ihminen.

– Joskus itkin sen vuoksi, koska en halunnut mennä ujouteni takia kentälle. Olin todella introvertti. Olen edelleen introvertti, mutta paljon avoimempi. Nykyään pystyn olemaan eri tilanteissa paljon luonnollisemmin, 27-vuotias tennistähti pohtii.