Suomalaisgolfarilla haastava päivä Dubaissa – ”Taistelin kuitenkin”

© Kuva: Getty Images

Mikko Korhonen jakaa sijaa 38 golfin Euroopan kiertueen Dubai Desert Classic -kilpailussa. Hän teki sunnuntaina tuloksen 71 (-1). Hänen yhteistuloksensa oli -9 (71-67-70-71).

– Tänään oli haastava päivä. Vasen kylki leikkasi vähän kiinni alkulämmittelyssä. Taistelin kuitenkin kierroksen hyvin loppuun asti. Kaiken kaikkiaan ihan ok kisa, viisi viimeistä reikää kolme alle parin pelannut Korhonen sanoi.

Muista suomalaisista Kim Koivu jakaa Korhosen kanssa 38. sijaa. Tapio Pulkkanen (-12) on sijalla 18. Kalle Samoojan kierros on yhä kesken. Kilpailua johtaa Yhdysvaltojen Bryson DeChambeau tuloksella -21.

Kilpailussa jaetaan palkintorahaa noin kolme miljoonaa euroa. Jaetusta 38. sijasta Korhonen tulee ansaitsemaan arviolta noin 15 000 euroa.