Suomalaishiihtäjä kommentoi upeaa saavutustaan: Viime hetken venytyksellä ohi ruotsalaisen – ”Vahva loppu, sulla on vahva loppu”

© Kuva: Juha Tamminen

Nuorten MM-kilpailut avattiin tänään alle 20-vuotiaiden sprinttikilpailuilla. Naisten kilpailun voittoon hiihti Norjan Kristine Stavaas Skistad ja miesten kilpailussa Venäjän Alexander Terentev.

Palkintopallille saatiin myös suomalaisedustusta, kun Anita Korva hiihti upeasti pronssille. Mitali ratkesi vasta maalikameran kuvan jälkeen. Suomalainen venytti upeasti ja Ruotsin Linn Svahn jäi monon mitalla neljänneksi.

Anita Korva luotti koko päivän omaan vahvaan loppuiskuunsa.

– Koko päivän oli hyvä vire päällä. Tottakai positiivinen päivä. Simula huusi sieltä, että ”vahva loppu, sulla on vahva loppu” ja mietin, että kyllä sieltä ehtii nousta. Tiesin, että on hyvä suksi ja että sieltä tullaan kyllä.

Suomalaisnaisista myös Hilla Niemelä hiihti erävaiheeseen. 17-vuotias Niemelä kilpailee ensimmäistä kertaa nuorten MM-kisoissa.

– Lähdin testaamaan omaa vauhtireserviä. Positiivisti olen yllättynyt, tästä on hyvä jatkaa tiistaille, totesi tyytyväinen Niemelä.

Josefiina Böök (38:s) Rebecca Ehrnrooth (55:s) karsiutuivat erävaiheista.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.