SB-Pro Nurmijärveltä on maailman kolmanneksi paras salibandyn seurajoukkue.

Pro löi Champions Cupin pronssiottelussa Ruotsin Gävlessä Sveitsin mestari Piranha Churin 5-3. Loppuottelussa kohtaavat myöhemmin tänään Ruotsin IKSU ja Tshekin Vitkovice.

Ensin Heidi Lirkki ja sitten Nea Suominen laukoivat SB-Pron johtoon, mutta kummallakin kerralla pohjusti kaikki Piranha Churin maalit syöttänyt Corin Rüttimann sveitsiläisille tasoitusmaalin.

Vasta Heidi Lirkin ja Laura Hietamäen osumat kolmannessa erässä toivat SB-Prolle riittävän etumatkan. Seraina Ulberin 4–3-kavennus jäi Piranhan viimeiseksi, ja viisi sekuntia ennen loppusummeria Jaana Lirkki sinetöi loppunumerot.

Seurajoukkueiden Champions Cupin pronssiottelu

SB-Pro, Suomi – Piranha Chur, Sveitsi 5-3 (2-1, 0-1, 3-1)

1. erä: 13.02 Heidi Lirkki (Ina Leminen) 1-0 sr, 16.03 Nicole Capatt (Corin Rüttimann) 1-1, 19.43 Nea Suominen (Jenni Rautanen) 2-1.
2. erä: 33.23 Seraina Ulber (Rüttimann) 2-2.
3. erä: 47.36 Heidi Lirkki (Jaana Lirkki) 3-2 sr, 50.43 Laura Hietamäki (Emma Itänen) 4-2, 53.04 Ulber (Rüttimann) 4-3, 59.55 Jaana Lirkki (Nita Heino) 5-3.